Vacature Oogarts


Oogkliniek De Horsten is een in 2011 geopende Zelfstandige Kliniek (Wtzi) voor algemene oogheelkunde. De Horsten is ontstaan uit initiatief van gerenommeerde oogartsen die nauw betrokken zijn bij de refractiechirurgie en oogheelkunde. Persoonlijke benadering en chirurgische deskundigheid zijn onze kernwoorden. De kliniek is gevestigd op een fijne en goed bereikbare locatie aan de Rijksstraatweg te Wassenaar. Wij willen onze patiënten optimale zorg geven, waarbij iedereen in de organisatie eraan bijdraagt dat dit gebeurt.

Oogkliniek De Horsten is ZKN-gecertificeerd en heeft met meer dan 13000 consulten en 2000 operaties per jaar een sterke regionale functie. Naast de gebruikelijke verzekerde oogheelkundige zorg bieden wij ook niet-verzekerde zorg, waaronder refractiechirurgie, ooglidcorrecties en premium lenzen. De kliniek draagt bij aan de opleiding van TOA’s en optometristen. In 2017 zijn wij verhuisd naar een nieuwe locatie waar ook Rijnzicht Oogkliniek is gevestigd. Alle werkplekken, wachtruimten en de ruimten op ons (vier zone klasse I) OK-complex hebben zicht op bomen en daglicht. De kliniek is met aandacht voor beleving van ruimte, kunst en licht ingericht. Onze nieuwe poliklinieken zijn geoutilleerd met geavanceerde apparatuur waaronder achtersegment OCT met angiografie, spleetlamp- en endotheelcamera’s, A- en B-scan, pachymeter, Argon-, YAG-, en SLT-laser, corneatopograaf en pentacam.

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op korte termijn op zoek naar een

Oogarts (m/v) 16-24 uur per week

met chirurgisch talent, visie op zorg en enthousiasme voor het vak. Iemand die nieuwsgierig, gepassioneerd en ondernemend is. Iemand die pragmatisch denkt en handelt, en de ontwikkelingen in de oogheelkunde met interesse volgt.
De aandachtsgebieden zijn (cataract)chirurgie, premium lenzen, ooglidchirurgie, medische retina en glaucoom(chirurgie). Interesse voor refractiechirurgie is gewenst, interesse in achtersegment chirurgie is welkom. Op dit moment hebben wij 4-5 dagdelen beschikbaar voor een nieuwe collega, waarbij eventuele uitbreiding in de toekomst mogelijk is.

Heb je belangstelling voor deze functie, neem dan vóór 1 december 2018 contact op met Monika Landesz of Hester van Nouhuijs via telefoonnummer 070-7620300 of per mail met Myron du Prie duprie@oogkliniekdehorsten.nl.