Kijk mee met een ooglaserbehandeling


‘Weet je wel hoe bang ik ben en eng ik ooglaseren vind?’. ‘En weet je dat ik GEEN idee heb hou dat nou gaat zo’n ooglaserbehandeling?’

Dat zijn uitspraken die mensen met contactlensproblemen regelmatig doen. Ze zouden eigenlijk heel graag van hun bril af zijn, maar hebben geen idee wat ze zich erbij voor moeten stellen. Zo weten zij niet dat de 500 Hertz laser van Rijnzicht Oogkliniek maar 11 seconde nodig heeft om jouw -4 te laten verdwijnen. Of dat de oogarts en het team je tijdens de behandeling enorm op je gemak stellen, omdat zij weten dat het heel spannend is.

Hoe gaat een ooglaserbehandeling in zijn werk?

In dit filmpje kun je zien hoe Stefanie met een gespannen blik onder de laser stapt. Aan het eind gooit zij tevreden haar bril met een vrolijke boog in de wilgen!

 https://www.youtube.com/watch?v=dQqVGocvwQo

Overweegt u om uw ogen te laten laseren? Denkt u na over lensimplantatie? Dan is het prettig om de ervaringen van anderen te vernemen. Lees hier het verhaal van een aantal van onze cliënten en ontdek hoe de behandeling bij Rijnzicht Oogkliniek hun leven aangenamer heeft gemaakt. Of vraag hier een informatiepakket aan.