Vacature Oogarts (m/v)

Oogkliniek De Horsten is een in 2011 geopende Zelfstandige Kliniek voor algemene oogheelkunde en is ontstaan uit een initiatief van gerenommeerde oogartsen die nauw betrokken zijn bij de refractiechirurgie en oogheelkunde. Persoonlijke benadering en chirurgische deskundigheid zijn onze kernwoorden. De kliniek is samen met Rijnzicht Oogkliniek gevestigd op een fijne en goed bereikbare locatie aan de Rijksstraatweg te Wassenaar. Wij willen onze patiënten optimale zorg geven, waarbij iedereen in de organisatie eraan bijdraagt dat dit gebeurt.

Oogkliniek De Horsten is ZKN-gecertificeerd en heeft met meer dan 13.000 consulten en 2.000 operaties per jaar een sterke regionale functie. Naast de gebruikelijke verzekerde oogheelkundige zorg bieden wij ook niet-verzekerde zorg, waaronder refractiechirurgie, ooglidcorrecties en premium lenzen. De kliniek draagt bij aan de opleiding van TOA’s en optometristen. Alle werkplekken, wachtruimten en de ruimten op ons (vier zone klasse I) OK-complex zijn met aandacht voor beleving van ruimte, kunst en licht ingericht. Onze nieuwe poliklinieken zijn geoutilleerd met geavanceerde apparatuur waaronder achtersegment OCT met angiografie, spleetlamp- en endotheelcamera’s, A- en B-scan, pachymeter, Argon-, YAG-, en SLT-laser, corneatopograaf en pentacam.

Onze missie ‘Oogzorg waar je voor kiest’ dragen wij uit door patiënten goed en veilig te helpen in een vriendelijke omgeving, waarbij we de tijd nemen voor hen en de persoonlijke aandacht geven die nodig is.

Ter waarneming wegens zwangerschapsverlof zijn wij voor de periode van 1 september, in ieder geval tot 1 januari 2021, op zoek naar een collega
Oogarts (m/v) 16 – 24 uur per week

bij voorkeur met chirurgisch talent en interesse en vooral met enthousiasme voor het vak. Iemand die pragmatisch denkt en handelt en de ontwikkelingen in de oogheelkunde met interesse volgt.
Naast algemene oogheelkunde zijn onze aandachtsgebieden (cataract)chirurgie, premium lenzen, medische retina en glaucoom(chirurgie). Interesse voor refractiechirurgie is gewenst.

Heeft u belangstelling voor deze functie, neem dan contact op met Hester van Nouhuijs of Gabriëlle Buitendijk via telefoonnummer 070-7620300 of per mail nouhuijs@oogkliniekdehorsten.nl of buitendijk@oogkliniekdehorsten.nl.