De Horsten

In 2011 is Oogkliniek De Horsten opgericht. Kwaliteit en persoonlijke benadering zijn de peilers van de kliniek. Er is bewust gekozen voor een klein en professioneel team, de nieuwste apparatuur en een uitgebreid en digitaal patiënten-informatiesysteem.

Elke patiënt wordt geholpen door een team: de oogchirurg, een oogmeetkundig specialist (optometrist) en een gespecialiseerd ondersteunend assistent. Iedereen is ervaren en op elkaar ingespeeld.

De oogartsen van Oogkliniek De Horsten zijn lid van het Nederlands Oogheelkundig Gezelschap (NOG). Zij hebben zich, na een lange vooropleiding, verder gespecialiseerd in onder meer ooglidoperaties, refractiechirurgie en staaroperaties. Daarnaast hebben zij een groot aantal andere oogartsen opgeleid. Dankzij de grote interesse in medische ontwikkelingen zijn de oogartsen van Oogkliniek De Horsten altijd bezig met technische vernieuwing. Ook bestaat er op verschillende oogheelkundige gebieden een samenwerking met andere (internationale) oogartsen.

Ervaren artsen

Bij Rijnzicht Oogkliniek werken uitsluitend ervaren oogartsen die nauw betrokken zijn bij de ontwikkeling van de lasertechniek en lensimplantatie.

Lees meer

Kwaliteit

Uw ogen zijn een kostbaar bezit. Daarom is het goed om te weten dat Rijnzicht Oogkliniek vooroploopt in kwaliteit op het gebied van ooglaseren en lensimplantaties.

Lees meer

Vacatures

Momenteel hebben wij één openstaande vacature bij Oogkliniek de Horsten en geen bij Rijnzicht Oogkliniek. Houd onze website in de gaten of volg onze LinkedIn pagina om op te hoogte te blijven van nieuwe updates en vacatures.

Lees meer

Afspraak maken

We zien patiënten uitsluitend op afspraak. Maak een afspraak door telefonisch contact met ons op te nemen door te bellen naar 070 7620300. Of vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo mogelijk direct, doch uiterlijk binnen 3 werkdagen, contact met u op.

Lees meer

Wachttijden

De wachttijd voor een poliklinische afspraak is een indicatie van de tijd tussen het moment van de verwijzing en het moment waarop u terecht kunt in de polikliniek, op de eerst willekeurig beschikbare plaats. De wachttijd kan per specialist verschillen.

Lees meer

Corona nieuws

In verband met het coronavirus hebben we per 16 maart besloten in het belang van de gezondheid en veiligheid van onze patiënten en ons team, de planbare, niet acute zorg af te zeggen. Dit betekent dat de volgende maatregelen zijn genomen.

Lees meer

Missie

Oogkliniek De Horsten is een deskundige oogkliniek. Op persoonlijke wijze behandelen de ervaren specialisten oogklachten. Wij helpen patiënten doelgericht, effectief en met aandacht voor hun persoonlijke wensen. Bij Oogkliniek De Horsten staat de patiënt centraal.

Visie

Wij spelen in op landelijke ontwikkelingen in de zorg door naast de reguliere ziekenhuispraktijken een breed gedragen, zelfstandig functionerend, met omgeving samenwerkend, kwalitatief hoogstaand centrum voor oogheelkundige zorg en -chirurgie neer te zetten.