Refractiechirurgie

Ooglaseren en implantlenzen

De oogartsen van Oogkliniek De Horsten zijn naast algemeen oogchirurgen ook gespecialiseerd in ooglaseren en implantlenzen: de refractiechirurgie.

Wanneer u niet langer afhankelijk wilt zijn van uw bril of contactlenzen en u wilt zich oriënteren op het gebied van mogelijke ooglaserbehandelingen kunnen de oogartsen en optometristen van Oogkliniek De Horsten u hier uiteraard over informeren. Het complete scala van refractie chirurgische technieken trans PRK/Lasek, FemtoLASIK en Visian ICL, Artiflex/ Artisan implantlenzen wordt door de oogartsen geboden. Omdat echter tot een goed advies voor uw ogen te komen is specifiek en uitgebreid onderzoek vereist.

De benodigde apparatuur hiervoor is aanwezig op onze locatie aan de Rijksstraatweg 324 te Wassenaar. De behandeling wordt uitgevoerd op het operatiecomplex in de vleugel van Rijnzicht Oogkliniek. Dit ligt aan de rechterzijde van onze verdieping.

Meer informatie over ooglaseren of lensimplantatie klik dan hier of neem een kijkje op de website van Rijnzicht Oogkliniek.

Interessante filmpjes:

Het klokhuis bij Rijnzicht Oogkliniek.

Oogarts Monika Landesz over ooglaseren