Filmpjes en folders

Bij Oogkliniek De Horsten proberen wij de oogzorg zo duidelijk mogelijk voor u te houden. Wij proberen op verschillende manieren onze patiënten goed én coronaveilig te informeren. Omdat het vaak lastig is om alles te onthouden wat er tijdens een gesprek met de oogarts is verteld, hebben wij besloten een aantal informatie filmpjes op te nemen als geheugensteun. Het helpt om naast een schriftelijke uitleg de informatie begrijpelijker en levendiger te maken. In de filmpjes komen veel voorkomende oogproblemen aan bod. De komende periode verschijnen onder andere op deze webpagina de informatie filmpjes in combinatie met de informatie folders.

 

Staar

Bekijk hieronder het informatie filmpje Wat is staar. Open de informatiebrochure voor uitgebreide informatie over dit onderwerp. Lees hier onze staarfolder in het Engels. Klik hier om naar de desbetreffende webpagina te gaan.

 

Bekijk hieronder het informatie filmpje Dag van de staaroperatie. Lees hier de informatiebrochure PREMIUM lenzen. Klik hier om naar de desbetreffende webpagina te gaan.

 

Bekijk hieronder het informatie filmpje Na de staaroperatie. Klik hier om naar de desbetreffende webpagina te gaan.

 

Macula degeneratie

Bekijk hier het informatieve filmpje Macula degeneratie. Lees hier de informatie brochure over de injecties of klik hier om naar de desbetreffende webpagina te gaan.

 

Bekijk hieronder het informatie filmpje Intravitreale injecties, of lees hier de informatiebrochure over dit onderwerp.

 

Blepharitis en droge ogen

Bekijk hieronder het informatie filmpje MGD en Blepharitis. Lees hier de informatiebrochure over de BlephEx behandeling. Klik hier om naar de desbetreffende webpagina te gaan.

 

Bekijk hieronder het informatie filmpje Droge ogen. Raadpleeg de informatiebrochure Droge ogen, of klik hier om naar de desbetreffende webpagina te gaan.

 

Flitsen en floaters

Bekijk hieronder het filmpje Flitsen en floaters. Raadpleeg de informatiebrochure Mouches volantes en flitsen, of klik hier om naar de desbetreffende webpagina te gaan.

 

Overige folders